top of page
Marksten
Dränering
Grävmaskin

Vi utför markarbeten i Örebro

Det finns flera olika anledningar till varför privatpersoner eller företag behöver hjälp med markarbeten i Örebro. Det första steget vid alla byggen är att lägga ett fundament som fungerar som första byggstenen.

Detta måste göras oavsett om du ska bygga ett nytt hus, anläggning eller en pool på tomten. Förarbete av marken är a och o för ett hållbart bygg. Vi har erfarenheten och kunskapen för att lyckas med ditt markarbete. Vår byggfirma hjälper dig med ditt lokala markarbete i Örebro!

Varje markarbete är unikt

Vi har jobbat med markarbete i Örebro i många år och vi kan säga att varje projekt är unikt. Allting grundas på vad du vill göra och vilka förutsättningar som finns. Därför görs en noga och grundlig planering på vilket tillvägagångssätt som kommer fungera bäst för jobbet.

Noga planering

Innan vi påbörjar grävningen så behöver vi besikta marken där markarbetet skall utföras. Detta gör att vi får en god förståelse hur vi ska förhålla oss till arbetet samt hur förutsättningarna ser ut med åtkomst för grävmaskiner och lastbilar. Beroende på hur omfattande arbetet är så måste vi också förbereda vilka maskiner vi ska använda.

Pris markarbete Örebro

För oss är det viktigt att vi förhåller oss till rimliga priser som är accepterat på marknaden. Dock är det svårt att uppskatta ett fast pris på vad ett markarbete kan kosta på grund av oförutsägbara komponenter. Det är omöjligt att veta vad som befinner sig under marken. Ibland kan det dyka upp oväntade stenar och berg som fördröjer arbetet som måste tas bort innan vi kan fortsätta. Det kan även förekomma mycket träd eller rötter på platsen som gör det oåtkomligt för våra grävmaskiner eller lastbilar, som i sin tur kan bidra till högre kostnader. 

 

Oavsett så kan ni alltid kontakta oss och begära en offert för ett uppskattat pris på önskat markarbete.

Rotavdrag på markarbete

När du anlitar oss för att få hjälp med ditt markarbete så kan du alltid utnyttja rot-avdrag. Det gör det möjligt att få 30% avdrag på den totala arbetskostnaden. För mer information om rot-avdrag hittar du på skatteverkets hemsida.

Få markarbetet gjort med oss

Vi hjälper dig gärna med ditt markarbete och vi ser till att det blir gjort på rätt sätt. Vi jobbar alltid effektivt för att pressa ner kostnaderna så att totalkostnaden ligger på en bra nivå. Det är viktigt att våra kunder känner sig nöjda med resultatet och priset hos oss!

Våra tjänster inom markarbete

Vi på Nätterlund Entreprenad erbjuder ett flertal tjänster inom markarbete.Vi kan hjälpa dig med allt från dränering för att  leda bort regnvatten och fukt från ditt hus till att anlägga marksten till din nya uppfart. Kontakta oss som ditt lokala byggföretag i Örebro redan idag. 

REFERENSER
bottom of page