top of page
Målning fasader

Målning fasader

tapetsering

Tapetsering/ invändigt

Målning snickeri

Målning snickerier

Måleri i Örebro med erfarna målare 

Börjar det bli dags för att måla om fasaden eller att fräscha upp det inomhus med ny färg eller tapetsering? Vi utför målarearbeten runt om hela Örebro, ytsikt såväl invändigt och utvändigt måleri, tapetsering och målning av snickeri och fönster. När du anställer oss för att utföra ett målariearbete ser vi alltid till att lägga fokus på kvalitet och utför alltid en noga grundarbete. Med professionella och erfarna målare och tapetserare kan vi ge dig ett sluresulatat som du kommer vara nöjd med. 

Ska du måla om fasaden på huset? Anställ ett proffs

Dags för fasadmålning? Genom att anställa profesionella målare kan du vara säker på att du får ett snyggt slutresultat som håller längre. En fasadmålning är inte endast till för att huset ska vara attraktivt utan fungerar också som ett skydd för att förhindra att fukt och möge tränger in. Med en noggran utförd fasadmålning blir inte bara huset snyggare utan kan även förlänga husets livslängd.

Trapphusrenovering i Örebro 

Ett rent och snyggt trapphus skapar trivsel för lägenhetsinnehavarna. Det ökar värdet på fastigheten och visar att förvaltaren bryr sig om de gemensamma ytorna. Nätterlund Entreprenad hjälper till med målning, ommålning och renovering av trapphus och övriga gemensamma ytor som tvättstugor, soprum och källargångar. 

REFERENSER

bottom of page