top of page

DRÄNERING I ÖREBRO

Skyddar ditt hus från fukt - Nätterlund Entreprenad är experter på dränering och fuktskydd

Gr%C3%83%C2%A4vmaskin_2_edited.jpg

Värna om din fastighet med dränering

Upplever du fuktproblem i din källare eller husgrund? Låt oss på Nätterlund Entreprenad assistera dig med dränering av din fastighet! Dräneringens huvudsyfte är att avleda grundvattnet, förhindra att det når kritiska nivåer och skapa fuktproblem i grunden. Ring oss idag för en kostnadsfri rådgivning om dränering!

Att investera i dränering av din fastighet i Örebro är inte bara en fråga om att förhindra fukt, det handlar om att värna om både din fastighets livslängd och inomhusmiljön. Fukt i grunden kan leda till allvarliga skador såsom mögel, strukturell försämring och en otrevlig lukt som kan påverka både boendekomfort och hälsa.

 

I samband med dränering kan isolering också vara nödvändigt. Om du ska renovera och dränera i samma veva kan vi i vissa fall föreslå bättre isolering i till exempel källare eller på vinden.

 

Identifiera behovet av dränering

Dränering är särskilt nödvändig om du upplever:

 

  • Fuktfläckar på väggarna

  • En unken doft 

  • Avflagnad puts eller bubbliga tapeter

  • Utfällningar av salter 

  • Svarta mögelfläckar

 

Om din fastighet har varit utan uppdaterat fuktskydd i över 30 år, är det starkt rekommenderat att undersöka och eventuellt uppdatera din dränering.

Komplett dräneringslösning

Vi erbjuder en helhetslösning från diagnos av fuktproblem till installation av avancerade dräneringssystem som håller din fastighet torr och säker.

Kundanpassade lösningar

Varje fastighet är unik i sitt slag, och så även dess behov av fuktskydd. Vi skräddarsyr lösningar som möter just dina förutsättningar och önskemål.

Vi kör alltid med en öppen kommunikation

Vår affärsfilosofi bygger på öppen och ärlig kommunikation. Vi är här för att hjälpa dig att förstå varje steg i processen och försäkra oss om att du är helt informerad och bekväm med de åtgärder som föreslås.

dranering-1000x675.jpg
SGC_Installator-ny.png

Certifierad och erfaren

Vi är stolta över vår certifiering från Fuktspärrteknik AB och vår långa erfarenhet av att skydda fastigheter från fukt. Vår expertis garanterar att varje projekt utförs med högsta kvalitet.

Vi prioriterar ditt förtroende som kund

Nöjd kundgaranti

Vi är måna om att erbjuda överlägsen service och kundnöjdhet. Varje uppdrag vi åtar oss kommer med en nöjd kundgaranti.

Ansvarsförsäkring

För din trygghet är allt vårt arbete ansvarsförsäkrat. Vi tar ansvar för det vi gör och kvaliteten från början till slut.

Ett långsiktigt perspektiv på fastighetsskydd

Att upprätthålla en torr och säker grund är inte bara en kortsiktig lösning. Det skapar möjligheter för framtida användning av källarutrymmen och bidrar till fastighetens övergripande hälsa och värde. Vi ser till att din investering i dränering lönar sig på lång sikt, och vi står bakom vårt arbete med en omfattande garanti.

Kontakta oss för dränering i Örebro

Är du redo att skydda din fastighet från de risker som fukt och vatteninfiltration innebär? Kontakta oss på Nätterlund Entreprenad för en professionell bedömning och offert för en dränering i Örebro. Vi ser fram emot att säkra din fastighet med effektivt och långvarigt fuktskydd.

NÄTTERLUND-METODEN

bottom of page