top of page
byggnad

DAGS FÖR ETT NYTT BYGGPROJEKT?

Vi hjälper er från idé till verklighet

Att planera inför en renovering är alltid kul men att färdigställa ett projekt från idé till verklighet kan ibland vara svårt. På vårt byggföretag i Örebro hjälper vi er med er med helheten av projektet och anpassar oss efter dina behov och krav.

 

Vi är ett byggföretag med bred kompetens vilket gör att ni endast behöver gå genom en leverantör oavsett om ni ska bygga nytt, renovera badrummet eller bygga ett mysigt uterum. 

de87c189-25ce-4c32-ba18-22d4e34ba53b.webp
Takläggning
Badrum glanshammar.jpg
N%25C3%25A4tterlund_edited_edited.jpg

Vår serviceavdelning gör allt från att byta en dörr till att renovera en hel lägenhet. De flesta arbeten sker i miljöer där människor bor eller vårdas, som hyres- och bostadsrätter eller äldreboende och vårdhem. Det ställer stora krav på de medarbetare som ska utföra arbetet.

 

Vi kan också åta oss att gå med på besiktningar/garantibesiktningar och därefter ta hand om allt som framkommer under besiktningen.

Vi kalkylerar åt både privatpersoner och försäkringsbolag/fastighetsägare genom MEPS.

byggnad

Ska du renovera ditt hus eller lägenhet?

Längtar du efter ett nyrenoverat badrum eller efter ett mysigt uterum att hänga i? Oavsett vad det är för renovering som du längtar efter kan vi hjälpa dig att färdigställa det. Vi besitter en lång erfarenhet av olika typer av renoveringar, vilket gör att vi vet vad som krävs för att få ett slutresultat som du kommer vara nöjd över. Vi hjälper dig att renovera köket, badrummet, golvet, fönstrerna, uterummet eller altanen. Kontakta oss och berätta mer om ditt renoveringsprojekt. 

Lägg om ditt tak med oss - 30 års garanti

Att lägga om sitt tak eller att behöva renovera det kan uppstå plötsligt och kan skapa utgifter som man kanske inte varit beredd på. Hos oss lägger vi om ditt tak till konkurrenskraftiga priser med en målsättning att alltid levererar ett högkvalitativt arbete så du kan få ett nytt tak till rimliga priser. Vi är certiferade hos Mataki och kan alltid lämna en vattentät garanti på 30 år när du väljer att lägga ditt tak med oss. 

byggnad

Din byggpartner vid nyproduktion

På Nätterlund hjälper vi er med större projekt inom nyproduktion av bostadsfastigheter, radhus, villor och kommersiella fastigheter, oavsett storlek på projektet runt om Örebro. Vi blir en engerad partner som hjälper dig med helheten och samordnar löpande projektets olika faser. Som er partner inom byggprojektet håller vi all kontakt med såväl elektriker som målare och rörmokare. Kontinuerligt har vi byggmöten där vi diskuterar era funderingar och önskemål som rör projektet. Inget lämnas åt slumpen. 

REFERENSER

byggnad
bottom of page