top of page

BADRUMSRENOVERING I ÖREBRO

Renovera badrum - vi hjälper er från idé till verklighet

En badrumsrenovering i Örebro kan vara både inspirerande och utmanande. Med vår kunskap och breda kompetens tar vi din vision och omsätter den i verkligheten, allt under ett och samma tak genom vår totalentreprenad. Från den första konsultationen till det färdiga resultatet är vi med dig varje steg på vägen för att säkerställa att du får ett nytt badrum som du drömt om.

Hur vill du ha ditt badrum?

Med ett nytt och fräscht badrum kan livet faktiskt bli lite enklare - och trevligare. Dessutom är det värdehöjande om du en gång skulle sälja din bostad. Hur du vill ha ditt nya badrum efter badrumsrenoveringen kan vara helt olika, men vad sägs om en regndusch, ett rejält badkar eller vackra klinkers på väggar och golv? Hos oss får du ett fast pris för din badrumsrenovering i Örebro när du ber om en offert.

Vad avgör priset på en badrumsrenovering?

  • Materialval. Kakel och klinkers kostar från någon hundralapp till cirka 1500 kr per kvadratmeter. Val av material som plastmatta kan vara billigare.

  • Porslinsval. Uppgradering av toalett, handfat, och badkar kan variera i pris beroende på val av modell och kvalitet.

  • Badrumsyta. Påverkar både materialåtgång och tidsåtgång och därmed också kostnaden.

  • Hur svårt det är. Själva badrumsrenoveringen kan vara mer eller mindre svår med vinklar och vrår, tillskärning av kakelplattor, mosaik med mera.

Badrum glanshammar.jpg

BADRUMSRENOVERING

Badrum 1.jpg

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

Bygg - Badrum.jpg

TRYGG & ENKELT

Helhetsservice för en problemfri renovering

På Nätterlund Entreprenad erbjuder vi en helhetsservice där vi hanterar alla aspekter av din badrumsrenovering i Örebro. Vi anlitar pålitliga underentreprenörer inom VVS och el, som arbetar enligt branschens högsta standarder för Säker Vatten-installation och certifiering via GVK och BKR. Våra sakkunniga hantverkare ser till att allt från plattsättning till golvläggning utförs med precision och omsorg. Vi erbjuder även köksrenoveringar och målning.

GVK / BKR - Säker Vatten

Våra badrum certifieras av GVK och Säker Vatteninstallation enligt gällande branschregler. I vårt arbete med badrumsrenoveringar i Örebro lägger vi stor vikt vid säkerhet och kvalitet. Våra badrum certifieras inte bara av GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll) utan även enligt Säker Vatteninstallation, vilket är branschstandarder som garanterar att allt arbete utförs enligt de striktaste normerna. Certifieringen innebär att alla installationer i våtutrymmen genomförs med högsta möjliga precision och säkerhet, vilket minskar risken för vattenskador och ökar livslängden på ditt nya badrum.

Vi ställer höga krav på oss

Vi prioriterar kompetens och kvalitet i allt vi gör. Detta återspeglas i att vi innehar samtliga certifieringar som krävs inom vår bransch, vilket säkerställer att vi alltid levererar arbete av högsta standard. Vårt engagemang för att uppfylla och överträffa branschstandarderna innebär att våra kunder alltid kan känna sig trygga och försäkrade om att deras projekt hanteras med sakkunnighet och yrkesskicklighet. Vi är ständigt uppdaterade med de senaste regelverken och teknikerna för att garantera att varje aspekt av vårt arbete står i linje med gällande krav och förväntningar.

Kontakta oss idag för din badrumsrenovering i Örebro

Är du redo att ta steget och förvandla ditt badrum? Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att renovera ditt badrum i Örebro!

REFERENSER PÅ BADRUM

bottom of page