top of page

TAKLÄGGARE I ÖREBRO

Vi har lång erfarenhet och utför tak i toppklass! 

Hos Nätterlund Entreprenad kombinerar vi åratal av kunskap med en passion för byggande för att leverera takläggning och takrenovering av högsta kvalitet. Som takläggare i Örebro fixar vi det viktigaste på din fastighet och strävar efter att förlänga ditt taks livslängd med professionellt utförda arbeten som står emot tidens prövningar.

 

Takläggning i Örebro med olika taktyper

Vi installerar och lägger en mängd olika taktyper, inklusive tegel, betong, plåt och papp, alla anpassade för att tåla Sveriges hårda väderförhållanden. Som takläggare i Örebro är vi också engagerade i miljövänliga praktiker och strävar efter att maximera återvinningen och minimera vår miljöpåverkan. Dessutom använder vi enbart material från leverantörer som är certifierade, för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet.

 

En takläggare i Örebro med rätt kunskaper

När man utför takarbeten i Örebro är det avgörande att ha rätt kunskaper om hur avrinningen ska anläggas för bästa hållfasthet och att man noggrant beräknar vinklarna. Vi bygger för långsiktig hållbarhet och har stor kunskap inom dessa områden.


Det finns specifika regler och bestämmelser som byggföretag måste följa när de bygger tak, men som ett av de ledande byggföretagen i Örebro strävar vi efter att inte bara uppfylla utan även överträffa dessa standarder. Vi lägger alltid ner det där lilla extra i våra projekt för att skapa ett ännu bättre tak än vad som krävs, något som våra kunder verkligen värderar högt.

Tak5.jpg

TAKOMLÄGGNING

StEriks T-Röd 2-kup betongpanna.png

TAKRENOVERING

Tak 6.jpg

TRYGG & ENKELT

Tjänster vi erbjuder

Takläggning i Örebro

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder allt från installation av nya tak till fullständiga takrenoveringar, anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Varje tak får den behandling som krävs för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Takrenovering

Att investera i takrenovering i Örebro är att investera i din fastighets framtid. Regelbundet underhåll och tidiga reparationer kan avvärja omfattande skador och dyra reparationer i framtiden. Våra takrenoveringar skyddar ditt hem mot allt detta och ser till att taket förblir säkert och snyggt.

Certifierad och försäkrad service

Som fullt certifierade och försäkrade takläggare i Örebro har vi all kunskap och kompetens som krävs för att hantera ditt takprojekt. Vi har alla nödvändiga certifikat inom branschen och en giltig F-skattsedel, vilket garanterar att vårt arbete utförs lagligt och professionellt.

 

Erfarenhet och tillförsikt

Med en lång historia av framgångsrika projekt och nöjda kunder, är vi stolta över att kunna erbjuda tjänster som faktiskt överträffar branschstandarderna. Vi är fast beslutna att fortsätta vara ledande inom takrenovering och takläggning i Örebro genom ständig utveckling och lärande.

 

Kontakt och offert

Behöver du en takläggning i Örebro eller en mer omfattande takrenovering? Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt nästa takprojekt. Tack för att du väljer oss som din takläggare i Örebro. Vi lovar att ditt nya tak kommer att vara en investering du är nöjd med år efter år.

REFERENSER PÅ TAKARBETEN

NÄTTERLUND-METODEN

bottom of page