top of page
Modern Architecture

NYHETER

Läs om senaste nyheterna

Sigill Stående högupplöst.jpg

NYHETER 2023-02-16

Utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtcertifikat

Nätterlund Entreprenad AB har mottagit Nordiskt Tillväxtscertifikat från UC, en utmärkelse som delas ut till ett fåtal bolag som kvalificerat sig som tillväxtföretag.

Certifikatet baseras på föregående års bokslut där tillväxt, lönsamhet, soliditet och antal anställda är några parametrar som mäts och analyseras. Endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig som tillväxtföretag varje år. Gemensamt är att företagen är stabila, framgångsrika och tar nya marknadsandelar.

– Tillväxten i företaget följer vår strategiska plan och vi har sedan starten 2019 jobbat målmedvetet för att växa på ett framgångsrikt men ändå sunt sätt. Under de senaste två åren har vi till och med överträffat oss själva och därför känns det jättekul att vi fått den här utmärkelsen. Det visar att vi är ett tryggt och stabilt företag och en pålitlig aktör och arbetsgivare, säger Nätterlund Entreprenads VD Alexander Nätterlund
 

– Vi är såklart väldigt stolta och glada över detta tillväxtcertifikat och vill rikta ett stort tack till våra kunder och medarbetare som gör det möjligt att fortsätta utvecklas, säger Alexander.

de87c189-25ce-4c32-ba18-22d4e34ba53b.webp

NYHETER 2022-06-30

Nätterlund Entreprenad AB bygger Kv. Nytorp

Nu står det klart att Nätterlund Entreprenad AB för OBOS räkning bygger kvarteret Nytorp. Uppdraget omfattar byggnation av totalt 27 hus samt teknikhus.

Arbetet startar i Augusti 2022 och inflyttning är planerad till vintern 2023/2024.

– Glädjande att vi har fått förtroendet för det här projektet. Det visar på företagets hårda arbete de senaste åren. Vi ser med spänning fram emot uppdraget, säger Nätterlund Entreprenads VD Alexander Nätterlund
.

bottom of page