top of page

MARKSTEN & PLATTLÄGGNING

STEN BENDERS.png

KUNSKAP & ERFARENHET

Vi specialiserar oss på marksten i Örebro som inte bara förskönar, utan även erbjuder långvarig funktionalitet, oavsett om det är för en dekorativ upprustning eller en robust installation som ska tåla daglig användning under många år framöver.

Vi är här för att guida dig genom valet av material och presentera optimala lösningar som harmonierar med både dina behov och din budget.

 

Om du funderar på möjligheterna som finns tillgängliga för din plats, är det dags att ta kontakt med oss på Nätterlund. Vi är redo att erbjuda dig förslag och expertis inom plattsättning i Örebro till konkurrenskraftiga priser och med en tidsplan som är förenlig med dina önskemål och krav.


Kontakta oss för mer information och konsultation.

 

PLATTLÄGGNING

Vi är experter på plattsättning och stensättning i Örebro. Vi märker en ökande efterfrågan på plattor, särskilt natursten, marktegel och stenplattor, både för inomhus- och utomhusbruk. Plattor används alltmer i hemrenoveringar och trädgårdsdesign på grund av deras estetiska tilltalande egenskaper och höga hållbarhet.

 

adobestock_177585058.jpg
SGC_Installator-ny.png

SÄKER GRUND CERTIFIKAT

Vi på Nätterlund Entreprenad AB har omfattande erfarenhet av markarbeten och är stolta över att vara certifierade "Säker Grund Certifierade" av Fuktspärrteknik AB.

 

Vi uppfyller alla nödvändiga försäkringskrav och erbjuder garantier för vårt arbete.

Tumregler för när en dränering kan vara nödvändig
 

  • När det finns tydliga tecken på fuktskador. Några exempel på det är att det finns synliga fuktgenomslag på källarväggarna, att det luktar unket i källaren, putsen på källarväggarna börjar släppa eller att tapeterna bubblar sig. Fuktskador kan även upptäckas antingen genom saltutfällning på väggarna eller svarta fläckar.

  • Om det är mer än 30 år sedan man senast lade nytt fuktskydd för huset. Dock kan man upptäcka om det kommit in fukt i en källare genom att granska källarväggar.

 

Kom slutligen ihåg att husets klimatskärm är oerhört viktig. Vänta inte med åtgärda detta.

Dessutom ersätter inte försäkringsbolagen utifrån kommande fukt. Huset ska vara tätt – enda undantaget är skyfall och slagregn.

 

Så om du upptäcker eller misstänker problem med fukt, kontakta oss på Nätterlund Entreprenad AB för att boka en kostnadsfri offert.

NÄTTERLUND-METODEN

bottom of page