top of page

TOTALENTREPRENAD &
NYPRODUKTION

Bygg nytt med oss - Trygg och enkelt

Nätterlund Entreprenad AB specialiserar sig på att erbjuda heltäckande tjänster för nyproduktion av kommersiella fastigheter och flerfamiljshus. Vårt expertteam genomför arbetet både internt och åt externa kunder med enastående kompetens och erfarenhet. Varje projekt vi åtar oss präglas av våra kärnvärden: ansvar, professionalism och transparens.

Genom partners och medarbetare har vi lång erfarenhet och hög kompetens på området och även dessa i uppdrag präglas vårt arbete av kärnvärden som ansvar, professionalitet och transparens. I de fall vi arbetar på uppdrag lägger vi stor vikt vid att jobba nära våra beställare, med stor noggrannhet och respekt för kundens önskemål och behov. Vi genomför också nyproduktion i form av konvertering av lokaler till lägenheter.

de87c189-25ce-4c32-ba18-22d4e34ba53b.webp

NYPRODUKTION

Tak 6.jpg

SKIDSTAHUS

OBOS referensbild.jpg

TRYGG & ENKELT

TOTALENTREPRENAD SKIDSTAUS

Vi både säljer och bygger åt Skidstahus. Det är vi väldigt stolta över. Kontakta oss redan idag för mer information!

FLERTALET PROJEKT ÅT OBOS

Nätterlund Entrprenad AB har genom åren ytfört ett antal större byggprojekt tillsammans med OBOS SVERIGE AB. Vi har från beställning av OBOS uppfört inte mindre än 38 hus både i Örebro och Kristinehamn.

KONTORSANPASSNINGAR

Vi har lång erfarenhet av kontorsanpassningar, från rena kontor till ombyggnad från exempelvis kontor till skola. Vi vet att varje projekt har sina egna förutsättningar, både vad det gäller fysisk miljö och budget, och vi jobbar alltid med största respekt för de ramar som gäller. Genom att arbeta nära förvaltaren säkerställer vi att planerna följs och kan effektivt lösa eventuella utmaningar som dyker upp. Ett urval av beställare inom kontorsanpassningar:

  • Sjöborgs Fastigheter

  • Carlsson & Åqvist

  • Delibake Sverige AB

REFERENSER

bottom of page