Det enkla valet

Vi är ett enkelt alternativ vid val av bygg- och markpartner.Vi hjälper våra kunder i Örebroregionen med fokus på tjänster inom markanläggning, bygg och måleri.

TJÄNSTER

Vi hjälper dig som privatperson, fastighetsbolag eller bostadsrättsförening med stora som små renoverings- och ombyggnadsprojekt samt nyproduktion.

Vi leder hela projektet och sköter samarbetet med elektriker, rörmokare och andra yrkesgrupper. Enkelt och tryggt.

Vi är ett enkelt alternativ vid val av markpartner oavsett om du vill dränera om huset, gräva för pool eller anlägga marksten vid garageuppfarten. En torr och välisolerad grund kan tex skapa förutsättningar att omvandla en källare till boyta, men framförallt ger det ett mer välmående hus.

Vi utför måleriarbeten, tapetserar och behandlar alla typer av ytskikt såväl invändigt som utvändigt. Vi utför även renovering av snickerier och fönster som behöver fräschas upp. 

OM OSS

Nätterlund Entreprenad AB startades 2019 av Alexander Nätterlund med ambition att vara det enkla alternativet vid val av bygg och markentreprenör. Efter många års erfarenhet inom bygg och som köpare/förmedlare av hantverkstjänster såg vi möjligheten att förändra branschen. Med fokus på relationer och kommunikation förenklar vi för dig som kund vid beställning av hantverkstjänst.

 
 

REFERENSER

Våra samarbetspartners

KONTAKT

Kontor

Nätterlund Entreprenad AB 

Loftbodsgatan 4

70226 Örebro

Alexander Nätterlund

Grundare och VD

       info@natterlundentreprenad.se

       0763-362028

       Måndag - Fredag 08.00-17.00

Nätterlund Entreprenad AB är godkända för F-skatt och innehar Entreprenadförsäkring. Ni kan använda ROT och RUT-avdraget hos oss.

För en kostnadsfri offertförfrågan ber vi dig fylla i formuläret nedan alternativt kontakta oss på telefonnummer 0763-362028.

SOCIALA MEDIER

Följ oss på våra sociala medier instagram och facebook. Här lägger vi ut info om pågående, kommande och avslutade projekt.

 
 
 

© Nätterlund Entreprenad 2019

Arbetsmiljöverket