top of page

ETT TAK I TOPPKLASS

Vi har lång erfarenhet och utför tak i toppklass! 

Vi på Nätterlund Entreprenad AB är starkt dedikerade till att leverera högkvalitativa byggnadsarbeten och tar vårt åtagande på största allvar. Vi är fast beslutna att följa fastställda tidsramar och utföra vårt arbete med noggrannhet och professionalism för att säkerställa en varaktig tillfredsställelse för dig som kund.

Vi innehar samtliga nödvändiga certifikat inom branschen, har en giltig F-skattsedel och är fullt försäkrade för ansvar. Vår affärsidé fokuserar på utveckling, konstruktion och underhåll av den fysiska miljön för både bostäder och arbetsplatser. Vi betjänar företag och privatpersoner över hela Örebroregionen och erbjuder våra tjänster från industrihallar till garage.

Vi förstår att varje kunds behov är unika och varierar i omfattning och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade till varje kunds specifika aktiviteter, behov och användningsområden. När du väljer att samarbeta med Nätterlund Entreprenad AB kan du vara säker på att du möts av erfarna takläggare som är passionerade och väl insatta inom sitt område.

Tak5.jpg

TAKOMLÄGGNING

StEriks T-Röd 2-kup betongpanna.png

TAKRENOVERING

Tak 6.jpg

TRYGG & ENKELT

TAKLÄGGNING ÖREBRO

Behöver du hjälp med takläggning i Örebro? Då kan du sluta att leta! Vi på Nätterlund Entreprenad AB hjälper dig i Örebro med omnejd att få ett högkvalitativt och hållbart tak på ditt hus. Tack vare mångårig erfarenhet kan våra takläggare ge dig snabb service utan att för den skull skada kvaliteten. Din trygghet är viktig för oss.

TAKRENOVERING ÖREBRO

Att renovera taket på ditt hus är en investering för framtiden. Genom att regelbundet se över ditt tak kan du undvika vattenskador som kan leda till mer omfattande skador på din bostad. Nätterlund Entreprenad AB hjälper dig i Örebroområdet med takläggning och takrenovering på både små och stora fastigheter. Kontakta oss gärna för en offert!

REFERENSER

NÄTTERLUND-METODEN

bottom of page