top of page
Spiskåpa

VI BYGGER DITT DRÖMKÖK

Vi hjälper er från idé till verklighet

Att planera inför en renovering är alltid kul men att färdigställa ett projekt från idé till verklighet kan ibland vara svårt. På vårt byggföretag i Örebro hjälper vi er med er med helheten av projektet och anpassar oss efter dina behov och krav.

 

Vi är ett byggföretag med bred kompetens vilket gör att ni endast behöver gå genom en leverantör oavsett om ni ska bygga nytt kök.

Kök1.jpg

KÖKSRENOVERING

kök 6.jpg

TOTALENTREPRENAD

Kök2.jpg

TRYGG & ENKELT

Mikrovågsugn

RENOVERA DITT KÖK MED OSS

Vårt mål är att alla uppdrag som vi åtar oss ska bli så enkla och smidiga som möjligt för dig som kund. Du får en komplett tjänst där vi levererar samtliga material och samordnar våra kunniga hantverkare med expertis inom plattsättning, måleri, snickeri, VVS, el samt andra delar som är väsentliga för din köksrenovering i Örebro.

Elektrisk spishäll

KVALITET OCH MILJÖ I FOKUS

Ett kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet. Vi tillämpar en miljöpolicy som bland annat går ut på att vi i första hand väljer material som producerats så miljövänligt som möjligt. Dessutom ser vi till att inköp och transporter samordnas och effektiviseras i möjligaste mån för att minimera miljöpåverkan.


Att vi erbjuder genomgående hög kvalitet på alla tjänster och material i kombination med bra priser är anledningen till att vi idag är det bästa för många som renoverar kök i Örebroområdet.

 

Välkommen som kund du också!

REFERENSER

Spiskåpa
bottom of page